Bar-Kafe Tirane

Follow

Bar-Kafe Tirane

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga, Panorama
  • Tel/Mob + 355684588114
  • Profili Bar Kafe

About Us

Kerkojme Kamarier/Kamariere, Banakier/Banakiere

Kriteret e punës:

  • Kandidatët të kenë eksperiencë të mëparshme pune
  • Të jenë të sjellshëm me stafin dhe klientët
  • Me orare te plote

Ofrohet:

  • Paga e kënaqshme
  • Kushte të mira pune

📍Adresa: Rruga, “Panorama”

Të interesuarit të na kontaktojnë në numrin
Cel. : +355 68 458 8114