Arjon shpk

Follow

This company has no active jobs

Arjon shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Sheshi Italia, Arena Center, kati 0

About Us

Firma Arjon shpk u themelua ne vitin 1996 ne qytetin e Fierit. Iu desh shume pak kohe te behej sinonim me cilesine dhe stilin e produkteve te saj duke fituar besimin e klienteve te shumte.

Keta te fundit e ndihmuan Arjon te rritej cdo dite dhe te hapte nje nga hapsirat retail me te medha ne jug te vendit, showroomin prej me shume se 2000m2.

Nuk u desh shume dhe reputacioni i Arjon mberriti edhe ne Tirane.

Ne vitin 2014 hapi dyert showroomi Selection by Arjon me perzgjedhjen e brendeve dhe produkteve me te mira dhe te arrira si Listone Giordano, Frateli Frattini, Laufen, Falper, Lea ceramice dhe shume te tjera.

Keta partnere nderkombetar i besuan eksperiences dhe seriozitetit te Arjon per ta pasur ate dealer-in zyrtar te tyre ne Shqiperi.

Se bashku kemi arritur jo pak, duke filluar nga komplekse banimi, apartamente, vila te vleresuara me cmime nderkombetare te interior design deri tek spa, pishina, shkolla, dyqane, lokale bare, restorante, hotele te realizuara me mjeshteri me produktet tona.

Por me e mira akoma duke ardhur…