Altech Labs

Follow

This company has no active jobs

Altech Labs

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location TiranĂ«
  • Rruga/Zona Pallati Ikub, Bllok
  • Tel/Mob 0696969248
  • Profili Informatike/IT/Software

About Us

Shoqeria Altech Labs Shpk, eshte shoqeri italiane dhe me eksperience disa vjecare ne tregun e programimeve ne Shqiperi