Alopost shpk

Follow

This company has no active jobs

Alopost shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Rruga Mustafa Qosja
  • Tel/Mob 00355674000161
  • Profili Sherbime

About Us

ALOPOST shpk është themeluar në vitin 2020 si një sipërmarrje e re dhe inovative në fushën e shërbimeve postare nisur nga nevoja e tregut për një shërbim bashkohor të cilin ne e ofrojmë përmes një sistemi teknologjik tejet të zhvilluar dhe i aksesueshëm nga të gjithë në të njejtën kohë.Qëllimi ynë është të ruajmë të njëjtin nivel të cilësisë së shërbimit duke zgjeruar shërbimet tona dhe në fushën e transportit si brenda dhe jashtë vendit.