Algrafika sh.p.k

Follow

This company has no active jobs

Algrafika sh.p.k

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada TR-DR, Km 8, Koder Kashar, Tirane
  • Tel/Mob 4 23 52 506
  • Profili Tregti

About Us

Shoqeria Algrafika sh.p.k, e themeluar ne 1999, eshte kompania me e madhe tregtare, e pavarur, ne shitjen a produkteve leter dhe karton ne sherbim te mbi 300 Shtypshkronjave ne mbare vendin.