Aleat

Follow

This company has no active jobs

Aleat

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga "Xhanfize Keko"
  • Tel/Mob + 355 694090031
  • Profili Administrate publike

About Us

Aleat Sh.p.k. (“Aleat”) është një kompani që operon në Shqipëri në bazë kontrate konçesioni të lidhur ndërmjet Ministrisë së Punëve të Brendshme të Shqipërisë dhe konsorciumit të Idemia Identity & Security (Francë) dhe Fondi Shqiptaro-Amerikan i Ndërmarrjeve (Shqipëri) për prodhimin dhe shpërndarjen e kartave të identitetit dhe Pasaportave biometrike për qytetarët shqiptarë.