ALBtelecom Albania

Follow

This company has no active jobs

ALBtelecom Albania

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7, Kashar
  • Profili Telekomunikation

About Us

ALBtelecom është një kompani me eksperiencë dhe prezencë mbi 100 vjeçare në treg dhe ajo vazhdon të jetë pjesë e pandashme, zgjedhja e parë, por edhe zgjidhja më e mirë e komunikimit të shqiptarëve.

Me një identitet të qartë e të dallueshëm në të gjitha pikat e kontaktit me klientin, dhe në harmoni me vlerat tona ne në ALBtelecom ofrojmë shërbime dhe oferta të pakrahasueshme interneti, celulari, televizioni IPTV e fiksi.

Si ndër ofruesit më të mëdhenj të telekomunikacionit në Shqipëri, kemi një rrjet të gjerë fibre optike që lidh 90% të bashkive në vend.

Ne jemi zgjedhja e parë e klientëve tanë sepse ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh për individët, bizneset e vogla, të mesme, të mëdha, si edhe për institucionet e korporatat dhe kemi krijuar edhe paketat më të mira të komunikimit biznes me shërbimet Smart Business.

Dhe ne nuk ndalemi!

Bashkohuni me ne dhe provoni eksperiencën më të pakrahasushme të komunikimit tuaj, pasi ALBtelecom punon dhe ndjek çdo risi teknologjike në botë dhe rajon, për ta bërë atë të prekshme dhe të disponueshme edhe në shtëpinë apo zyrën tuaj!