Albanian HR Solutions

Follow

This company has no active jobs

Albanian HR Solutions

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga e Barrikadave
  • Tel/Mob Tel/Fax: +355 44530154
  • Profili Punesim

About Us

Albanian HR Solutions është një agjensi punësimi me pothuajse 10 vite eksperiencë në tregun Shqiptar dhe ndërkombëtar. Agjencia është krijuar dhe zhvilluar nga një grup ekspertësh në fushën e burimeve njerëzore. Prej eksperiencës tonë shumëvjeçare kemi arritur të kuptojmë se cilat janë elementët që e bëjnë një biznes të suksesshëm dhe rrugën që duhet të ndjekësh për të krijuar një marrdhënie jetëgjatë me klientët dhe partnerët. Mënyra se si punojmë dhe proçeset e punës që përdorim na mundësojnë fleksibilitetin e nevojshëm për t’i’u përshtatur kërkesave të klientëve.
Këto faktorë na kanë siguruar një bashkëpunim të shëndetshëm me klientë dhe partnerë ndër vite. Sot një agjenci elitë në shërbimin që ofrojmë, zgjerohemi edhe në fushat e kualifikimit profesional dhe në menaxhimin e karrierës.
Me ne më të suksesshëm!