ALBADOMIKA

Follow

This company has no active jobs

ALBADOMIKA

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr: Besim Alla
  • Profili Tregti dhe Prodhim

About Us

Kompania jonë me prezencën e saj në Shqipëri që nga viti 2011, vazhdon të investojnë në mënyrë dinamike në kreativitet dhe imagjinatë, duke shfrytëzuar materialet më të mira dhe tendencat estetike moderne.
Nga dizenjimi i elementeve dekorative tradicionale të hekurit ne zgjeruam aktivitetin tonë tek elementët dhe aksesorët e inoksit dhe sistemet e xhamit, duke hapur horizonte të reja në hartimin modern të arkitekturës së shtëpive dhe bizneseve.