al.ceki shpk

Follow

This company has no active jobs

al.ceki shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Profili Prodhim/Perpunim

About Us

Nga viti 1996, me mbi 20 vjet eksperincë në industrinë e mishit kemi ndërtuar një reputacion të forte në prodhimin e produkteve cilësorë të sallamrave dhe kërnaceve.