Abcom Shpk

Follow

This company has no active jobs

Abcom Shpk

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Dëshmorët e 4 Shkurtit, Kompleksi Green Park, Kulla 2, Kati V
  • Profili Telekomunikation

About Us

Internet Service Providers – ABCom është kompania nr. 1 në fushën e telekomunikacionit në Shqipëri si edhe e vetmja që ka futur për herë të parë në tregun shqiptar shërbimin 3N1. E themeluar në prill të vitit 1998 ABCom ka ndërtuar një eksperiencë të madhe në ofrimin e shërbimeve: Internet, Televizion Kabllor Dixhital, Telefoni Fikse, etj.
ABCom është provideri i parë në Shqipëri që ka implementuar teknologjinë dixhitale dhe është novator dhe lider në ofrimin e shërbimeve të cilësisë së lartë dixhitale kabllore bazuar në teknologjinë më të fundit të fibrës Optike.
ABCom ka si mision maksimalizimin e jetës së konsumatorit duke zhvilluar zgjedhjet telekomunikuese më inovative, duke qenë lider i teknologjisë dhe urë lidhëse me të ardhmen.