Xhenerik prane servisit ne Tiranë. 17 views

Kadiu Group, lider ne tregun shqiptar te pjeseve te kembimit dhe lubrifikanteve, me nje histori 26 vjeçare edhe ne servisin e makinave, kerkon kandidat për pozicionin “Xhenerik” prane servisit ne Tiranë.

Kerkesat dhe kriteret:

 • Arsim i mesem
 • Mosha nga 22 deri 40 vjeç
 • Te kene te pakten nje eksperience 3 vjeçare te meparshme pune ne nje servis si mekanik.
 • Te kene njohuri ne perdorimin e programeve te diagnostikimit
 • Aftesi shume te mira komunikimi me klientet dhe te punes ne grup
 • Te jete i pergjegjshem dhe korrekt
 • Te jete me banim ne Tiranë.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV-ne e tyre tek adresa: hr@kadiu.al

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane Durres Km 3
 • Profili Automjete