Xhafzotaj – Durres, kerkohen punetore per larje tapiceri 34 views

Larje Tapiceri Keci kerkon te zgjeroje stafin me punetore per larje tapiceri, ne zonen e Shkozetit, Shijakut dhe Sukthit.

Kerkesat:

  • Te jene korrekte dhe te perpikte ne punen qe u percaktohet
  • Te sjellshem me punonjesit e tjere

Ofrohet:
Page e kenaqshme, per punonjesit me eksperience 50.000 leke te reja
ndersa per punonjesit pa eksperience 40.000 leke te reja.

Te interesuarit te kontaktojne ne: +355 68 408 1676 ose dhe nepermjet rrjeteve sociale: InstagramFacebook.
Adresa: Rruga e fllakes, Xhafzotaj, Durres

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime