WordPress specialist 409 views12 applications

Job Expired

alb-i shpk, per realizimin e disa projekteve te klientit tone,
kerkojme WordPress specialist me eksperience
kontrata freelancer.

Ju keni pervoje ne kete platforme
dhe mund te zhvilloni dhe realizoni kerkesat e klientit per modifikime te plugin-eve.

Kerkohet korrektese dhe realizim ne kohe i detyrave.

Projekt afatgjate dhe kushte te nivelit Europian.

Ju lutem na dergoni punimet tuaja (portofolin) me titull: WordPress Freelancer 

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location