WordPress Developer, SEO Specialist dhe Graphic Designer 105 views

ClickWise Digital ofron vënde pune në pozicionet e mëposhtme:

1.WordPress Developer
2.SEO Specialist
3.Graphic Designer

Detyra dhe përgjegjësi të pozicionit WordPress Developer:

Njohuri shumë të mira të HTML,CSS dhe PHP
Njohuri shumë të mira të Elementor Pro, WPBakery dhe Gutenberg.
Njohje shumë të mirë të gjuhës angleze, shkrim dhe komunikim.
Eksperince minimale pune 2 Vjet.
Eksperiencë me serverat, migration, instalimet dhe konfigurimet e plugins.
Njohuri shumë të mira dhe eksperience me HTML, CSS dhe PHP.
Të jetë i/e aftë të konvertojë desing nga HTML, PSD, Adobe XD, Sketch në WordPress.

Detyra dhe përgjegjësi të pozicionit SEO Specialist:

Njohuri shumë te mira teknike te On-site Seo
Aftesi shume te mira analitike dhe kerkuse ne analizen e fjaleve kyce(keywords)
Njohuri shume te mire te gjuhes Angleze ne shkrim dhe komunikim.
Njohje e mire e platformave si Moz, Ahrefs,Semrush
Aftësi për të punuar brenda një ekipi, dhe në mënyrë të pavarur.
Njohuri të përgjithshme të HTML
Njohuri të përgjithshme të WordPress

Detyra dhe përgjegjësi të pozicionit Graphic Designer:

Njohje të shkëlqyera të Illustrator, Photoshop, Adobe XD, Sketch
Aftësi të shkëlqyera në komunikimit dhe menaxhim të kohës.
Minimumi 2 vjet eksperiencë në fushën e Graphic Design

Cfare ofrojmë:
Trajnim
Mjedis të përshtatshëm pune
Kontratë të rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar.

Paga konkuruese

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV dhe Cover letter, shoqëruar me portfolio të puneve te mëparshme në adresën e e-mail-it.

hello@clickwisedigital.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Informatike/IT/Software