WLanguage Junior Developers 42 views

Kush jemi ne

Soft & Solution është kompani udhëheqëse në Shqipëri, me eksperiencë disa vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit e cila ofron shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit, zhvillon programe dhe aplikacione të të gjitha kategorive dhe profileve.

Portofoli ynë përfshin:

 • zhvillim programesh të dedikuar,
 • integrim dhe implementim sistemesh,
 • mirëmbajtje sistemesh,
 • trajnime

Misioni i kompanisë është të sigurojë cilësi maksimale për çdo shërbim, duke u bazuar tek teknologjia dhe mundësitë që ajo ofron. Me besim të fortë në vlerat që ofrojmë, punojmë në krah të klientëve tanë për të ideuar dhe ndërtuar zgjidhje bashkëkohore, duke u bazuar në platformat fleksibël që kemi krijuar.

Përshkrim i vendit të punës
Si pjesë përbërëse e stafit të Soft & Solution, Junior Programmer do të trajnohet për të programuar në WLanguage dhe do të integrohet në një nga ekipet e zhvillimit. Programuesi Junior do të angazhohet në projekte të zhvilluara sipas metodologjisë Scrum, duke pasur kështu mundësinë për të punuar në një ekip dhe për të ruajtur autonominë.

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Do të punojë si pjesë përbërëse e ekipit Scrum, duke qenë prezent në daily scrum, duke marrë feedback ditor për tasket e caktuara brenda sprintit.
 • Do të zhvillojë algoritme eficente për të zgjidhur kërkesat e product backlog.
 • Do të kryejë unit testing të aplikacionit.

 

Profili i kërkuar

 • Dëshira për të mësuar teknologji të reja.
 • Ndershmëri dhe integritet.
 • Dëshirë për të punuar, besueshmëri dhe etikë profesionale.
 • Njohuri bazë në programimin e orientuar nga objektet.
 • Njohuri të mira/thelluara në databazat relacionale (ORACLE, MySQL, SQL Server).
 • Aftësi të mira analitike dhe komunikimi.
 • Aftësi të mira organizative dhe punë në grup.
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Multitasking.

 

 Avantazhet

 • Kushte komode pune.
 • Mundësi zhvillimi nëpërmjet trajnimeve të personalizuara.
 • Njohja me trendet dhe praktikat më të mira në inxhinierinë e software.
 • Mundësi certifikimi nga liderët ndërkombëtare të teknologjisë së informacionit.
 • Eksperiencë pune në disa platforma zhvillimi.
 • Shpreh opinionet e tua dhe vrapo për të arritur qëllimet tona.
Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 9 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Informatike/IT/Software