Wine Bar kërkon të punësojë 2 banakier/e dhe 2 kamarier/e 69 views

Wine Bar kërkon të punësojë 2 banakier/e dhe 2 kamarier/e.

Orari 7:00-15:00 turni I-re dhe 15:00-23:00 turni II-te.
E diela pushim si dhe periudha 10 gusht -30 gusht.

Te interesuarit te telefonojne ne: 0692883713 nga e hëna në të premte ora 09:00-17:00.
📌Adresa: Bllok, Tirane

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Bar Kafe