We`re Hiring SEO and Web Developer. 49 views1 application

Kërkojmë të punësojmë SEO(Search Engine Optimization) dhe persona që kanë njohuri të:
-Facebook Ads
-Google Ads
-Wordpress
-PHP
-HTML
-Javascript
Nëse mendoni se jeni i duhuri na dërgoni CV tuaj në
tirane.recruit@gmail.com

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Fortuzi
  • Profili Call Center