Webmedia.al kerkon te punesoje Junior Designer 282 views13 applications

Job Expired

Webmedia.al kerkon te punesoje Junior Designer, sipas kritereve te meposhtme:
• Te zotëroje njohuri baze mbi paketën Adobe (Photoshop,Illustrator,Adobe InDesign etj), Canva si dhe paketen Office;
• Eksperience WordPress design dhe pershtatje;
• Kuptoje principet baze te UI/UX;
• Të jetë kreativ,fleksibël dhe të ketë aftësi të mira organizative;
• Të jetë i përgjëgjshëm dhe të marrë përsiper ngarkese pune;
• Të jetë i kujdesshëm për detajet dhe anën estetike;
• Të respektojë afatet përfundimtare të porosive;
• Aftësi shumë të mira komunikimi
• Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze
Ofrohen kushte te mira pune dhe paga shume e kenaqshme

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-n në adresën e email-it: punesim.albania@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Butik