Webmaster/ ANGLISHT 123 views

NorthWind, agjensia me e madhe e Web-Marketing eshte duke kerkuar:
Webmaster ne gjuhen Angleze.

Pozicioni konsiston ne ndertimin e faqeve ne WordPress, mirembajtje dhe optimizimin per motoret e kerkimit (SEO).

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:

📌Njohje te CMS WordPress
📌Studente ose i/e diplomuar ne informatike ose dege te ngjashme .
📌Njohuri shume te mire te gjuhes ANGLEZE (preferohet niveli C2,C1)
📌Te kete disponibilitet per te punuar me kohe te plote.

Eksperienca te meparshme si Web developer perbejne avantazh.

NorthWind mundeson rritje te vazhdueshme profesionale ne nje ambient pune stimulues dhe dinamik.

Te interesuarit te dergojne CV  ne adresen e emailit info@northwind.al

*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin per te cilin aplikoni.

Cel. : 0697075027 / 0697021201

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 13 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha
  • Tel/Mob +355697021201
  • Profili Marketing