Web:in është në kërkim të një Sales Representative B2B në Tiranë 37 views

Job Expired

**Detyrat dhe përgjegjësitë:**

– Prezantimi i shërbimeve tek klientët ekzistues dhe potencial;
– Menaxhimi i ciklit të shitjeve, kryen kërkime tregu të vazhdueshme mbi klientë potencial dhe konkurrencën;
– Menaxhon dhe mirëmban përmes takimeve dhe telefonatave portofolin e klientëve ekzistues dhe atyre të rinj;
– Gjeneron telefonata te vazhdueshme për të zhvilluar takime me klientë potencial;
– Përmbush takime të vazhdueshme me klientë të rinj dhe bën follow-up të tyre deri në mbylljen e kontratave;
– Gjeneron kontrata të reja shitje shërbimesh duke shtuar portofolin e klientëve të kompanisë;
– Zhvillon dhe zbaton planin e punës në funksion të planit të biznesit dhe objektivave të kompanisë;
– Raporton në mënyrë periodike për drejtuesit.

**Kualifikimet/Kërkesat:**

– Të ketë mbaruar shkollën e lartë në një nga degët Menaxhim Biznesi, Marketing ose degë të ngjashme;
– Të ketë eksperiencë në shitje B2B jo më pak se 1 vit;
– Të ketë ambicje dhe aftësi të mira komunikuese dhe negociuse;
– Të ketë iniciativë dhe të orientohet drejt rezultateve;
– Të jetë konfident/e, fleksibël/e, elokuent/e dhe entuziast/e;
– Të jetë i/e aftë të punojë në mënyrë të pavarur dhe brenda afateve;
– Të zotërojë mirë MS Office.

* Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kërkuara do të kontaktohen nga web:in
Pagesa: Page + % nga shitjet

Aplikoni vetëm nëpërmjet: https://careers.webin.al/jobs/13

More Information

  • This job has expired!