web:in Development House, Google Partner, ka hapur pozicionin vakant të punës: Web Developer 1586 views

Job Expired

Roli juaj dhe Përgjegjësitë

Si një Web Developer ju:

 • Keni njohuri shumë të forta në HTML5 dhe CSS3 dhe Bootstrap.
 • Keni njohuri të mira në PHP.
 • Keni njohuri të mira në Javascript dhe jQuery
 • Keni njohuri në SQL
 • Keni njohuri shumë të forta në WordPress (aftësi për të zhvilluar template / plugine ose për t’I edituar në kod)
 • Mund të ndërtoni faqe responsive duke përdorur page builders.
 • Keni njohuri shumë të forta në Woocommerce.
 • Keni njohuri shumë të forta mbi WordPress hooks and actions.
 • Duhet të optimizoni faqet me cache dhe mënyra të tjera.
 • Keni njohuri mbi SEO.
 • Njihni libraritë frontend të UI dhe ikonave.
 • Mund të punoni shpejt dhe pastër.
 • Keni aftesi shumë të forta në Front-end
 • Keni Aftesi të mira në Back-end
 • DUHET TË KENI MINIMALISHT 2 VITE EKSPERIENCË

Përbën Avantazh eksperienca në:

 • Laravel
 • Magento
 • Prestashop
 • Shopify

Çfarë do të bëni?

 • Ju do të punoni në një ambient dinamik dhe bashkëpunues, në mënyrë që të kuptoni kërkesat, dizajnin, kodimin dhe testimin e faqeve inovative si dhe mirëmbajtjen e tyre.
 • Do të dizenjoni dhe ndërtoni websites që ofrojnë eksperiencë të mirë për përdoruesit dhe cilësi.
 • Respektoni Deadlinet

Kush jeni ju?

 • Ju jeni një person i motivuar me një pasion të madh ndaj teknologjisë.
 • Jeni të gatshëm të bashkëpunoni me kolegët tuaj të së njëjtës fushë apo fushave të ndryshme.
 • Jeni i aftë të kuptoni problemet, ti bëni debug dhe ti zgjidhni ato.
 • Keni aftësinë për të mësuar njohuri të reja dhe të përdorni me efiçencë njohuritë aktuale

Aplikoni vetëm nëpërmjet: https://careers.webin.al/jobs/7

Vendodhja Rruga Haxhi Hysen Dalliu, vila nr.7, pranë FSHN, Tiranë, 1001 AL

Datat e fillimit për këtë pozicion janë Shtator 2021 dhe më pas.

More Information

 • This job has expired!