web:in Development House eshte ne kerkim te nje agjenti/e shitjesh. 64 views

Job Expired

web:in Development House eshte ne kerkim te nje agjenti/e shitjesh.

Detyrat:
-Te njohe ne menyre te shkelqyer paketat e sherbimeve te kompanise dhe te dije t’i prezantoje ato te klienti.
-Menaxhon procesin e shitjeve direkte.
-Te rrise progresivisht volumin e shitjeve.
-Te jete i afte ne ndertimin e maredhenieve pozitive, afatgjata me klientet, me qellim permiresimin e pozicionimit te produkteve dhe kompanise ne treg.
-Eshte pergjegjes per shitjet e paketave te sherbimeve te kompanise, zgjerimin e tregut dhe arritjen e targetit te shitjeve sipas objektivave te percaktuara nga kompania.
– Të punoje ngushtë me Drejtorin e Marketingut dhe CTO.
-Komunikon ne menyre profesionale me klientet dhe mban kontakte te vazhdueshme me ta.

Kualifikimet

-Te jete i arsimuar, (perben avantazh).
-Te jete person i shkathet dhe energjik.
-Aftesi te mira komunikuese dhe organizative.
-Eksperienc pune si agjent shitjesh apo profesione te ngjashme 1+

Pagesa: Rroge + %

Na dergoni CV ne info@webin.al

More Information

  • This job has expired!