We are looking for Graphic Designer 119 views2 applications

Kostricani SHPK kompani qe operon ne tregun nderkombetar ne Web Development edhe Graphic Design kerkon te punesoje full time:
2 Graphic Designer (F)
Aftesite e kerkuara:
Te kete eksperience pune.
Te jete i kujdesshem ndaj detajeve.
Te jete original, me sens te larte kreativiteti dhe vizualiteti.
Te dije anglisht.
Te jete fleksibel, entuziast dhe konfident.
Njohuri mbi paketën Adobe (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ose Adobe InDesign)

Kushte shume te mira pune dhe pagese e kenaqshme!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga don Bosko, Komplexi Fiori di Bosco.
  • Tel/Mob +355682001706
  • Profili Informatike/IT/Software