VODAFONE kerkon te punesoje perfaqesuese shitjesh ne dyqanin VODAFONE Don Bosko 27 views

VODAFONE kerkon te punesoje perfaqesuese shitjesh ne dyqanin VODAFONE Don Bosko.

Kualifikimet
Jemi në kërkim të profesionistëve që kanë si pikë të fortë komunikimin dhe jane të orientuar ndaj shërbimit të klientëve.

Kriteret e përzgjedhjes:

  • Arsim i lartë (Master i preferuar)
  • Eksperiencë në shitje/sherbim klienti (minimum 1 vit eksperience)
  • Njohje e gjuhes angleze
  • Të dijë të punojë mbi bazën e objektivave
  • Njohje e mirë e Microsoft Office

Aplikoni ne adresen e emailit: office@mobilebee.al ose kontaktoni ne numrin 0694004132 per me shume detaje.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Telekomunikation