VODAFONE kerkon te punesoje perfaqesues shitjesh per dyqanin ne Fier dhe Tirane 221 views

VODAFONE kerkon te punesoje perfaqesues shitjesh per dyqanin ne Fier dhe Tirane.
Kualifikimet
Jemi në kërkim të profesionistëve që kanë si pikë të fortë komunikimin dhe jane të orientuar ndaj shërbimit të klientëve.

Kriteret e përzgjedhjes:

Arsim i lartë (Master i preferuar)
Eksperiencë në shitje/sherbim klienti (minimum 1 vit eksperience)
Njohje e gjuhes angleze
Të dijë të punojë mbi bazën e objektivave mujore
Njohje e mirë e Microsoft Office

Ju lutem ne subject te specifikohet qyteti per te cilin po aplikoni.
Aplikoni ne adresen e emailit: office@mobilebee.al ose kontaktoni ne numrin 0694004132 per me shume detaje.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Telekomunikation