Vlore, ofrohet vend pune Sanitare (Page e larte per kandidate qe kane performance te larte) 79 views

Job Expired

La Brisa Hotel me vendodhje ne Dhermi, eshte ne kerkim te kandidateve me eksperience ne fushen e hotelerise qe ti bashkohen ekipit tone ne kete sezon ne pozicionin si me poshte:

Pozicioni i punes: Sanitare
Kanditati duhet te plotesoje kriteret si me poshte:

– Te kete eksperience pune te meparshme ne hoteleri
– E afte per te punuar ne nje ambient dinamik
– Aftesi komunikuese te mira
– Te kujdeset me pergjegjshmeri per te mbajtur ne standartet e duhura pastertine e hotelit

Ofrojme:
– Page konkurruese
– Akomodim dhe ushqim

Per kandidatet e interesuar ju lutem te na telefononi ne numrin e tel: +355 69 63 12 222

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Dhermi
  • Profili Hoteleri