Vibtis kerkon Teknik Elektrik 59 views

Përshkrimi i punёs: Teknik Elektrik

Departamenti: Energjetik
Sektori: Elektrik
Emertimi i postit: Teknik Elektrik
Eprori (Raporton tek): Drejtuesi i Grupit ose Projekt Menaxheri
Vartësit (Mbikqyr/Menaxhon): S’ka

Kërkesat bazë për Arsimim / Kualifikim / Eksperiencë:

 • Kryerja e instalimeve elektrike industriale, eksperience pune ne kete fushe minimumi 2 vite
 • Aftesi per te punuar ne lartesi
 • Te kete mbaruar kurse profesionale dhe i certifikuar ose shkolle te meseme profesionale.
 • Komunikim korrekt me klientet dhe koleget
 • Leje drejtimi automjeti kategoria B
 • Njohja e gjuhes angleze perben avantazh

Dergoni Cv-ne Tuaj ne : info@vibtis.al
Kontakt: Mobile: +355 69 70 89 618
Website: www.vibtis.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Blvd. Deshmoret e Kombit Twin Towers Tower 2, Floor 5/1
 • Tel/Mob +355 4 2280 120
 • Profili Sherbime