VIBTIS kerkon te punesoje: Asistente Zyre 343 views7 applications

SHOQERIA : VIBTIS SHPK
NIPT : L02103503S
ADRESA: “VIBTIS” sh.p.k – Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, TwinTowers,TowerNo.2, Floor8/4, Tirana, Albania

NJOFTIM PER VEND TE LIRE PUNE
VIBTIS kerkon te punesoje: Asistente Zyre

VIBTIS është kompania më e madhe në Shqipëri në Import – Eksport të produkteve industriale në fushën e Oil&Gas, Industri, Hidro, Elektrike dhe Makineri/Paisje.
Nepermjet bashkepunimit me partneret nderkombetare lider ne prodhimin e instrumentave matese, elektronike, tuba, rakorderi, valvola, pompa
arrijme te permbushim te gjitha kerkesat e klienteve me cilesi te standarteve sektoreve ku operojme.

Detyra dhe pergjegjesite

 Content Writer per postime ne rrjetet sociale te kompanise
 Mbajtje arkive
– Telefonata /caktim takimesh
– Gjenerim raportesh te sistemit te hyrje dalje ne zyre te stafit
– Pritje dhe orientim te vizitave ne VIBTIS. Rezervime bileta/hotel ne raste vizitoresh apo udhetime te stafit VIBTIS.
– Dorezim documenta ne zyra kliente/furnitore
– Pagesa Uje/Drita.
– Porosi per mbarevajtjen e kompanise si kancelari, uje, kafe, materiale higjienike.

Kërkesat / Kualifikim / Eksperiencë

Arsimimi:
 • Diplomë Universitare në MARKETING (jo e detyruar)
Kualifikime / Specializime
 • Njohuri shumë të mira të komputerit dhe paketës Office
 • Gjuhë të huaja: Anglisht
Aftësitë individuale
 • Aftësi shumë të mira dhe etike komunikimi;
 • Kreative
 • Bashkepunuese
 • Të jetë fleksibël, edhe në rastet kur i ngarkohen detyra të tjera;

Apliko në info@vibtis.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Blvd. Deshmoret e Kombit Twin Towers Tower 2, Floor 5/1
 • Tel/Mob +355 4 2280 120
 • Profili Sherbime