Vibtis kerkon inxhinier/e Ndertimi (Kostoist) 45 views1 application

Mundesi Punesimi, kerkohet inxhinier/e Ndertimi (Kostoist)
Kriteret e Perzgjidhjes:

 • Te kete mbaruar Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit, Dega Hidroteknike;Inxhinieri Ekonomike /Menaxhim Biznesi.
 • Te kete njohuri mbi materialet hidraulike (tuba & rakorderi)
 • Te kete njohuri te mira te anglishtes, ( cdo gjuhe tjeter perben perparesi)
 • Te kete aftesi komunikuese me kliente/furniture
 • Eksperience minimale ne fushen e menaxhimit te blerjeve dhe prokurimeve

Pershkrimi i Vendit te Punes:

 • Kryen analize teknike financiare te materialit dhe pregatit kerkesen per oferte
 • Pergatit analizen krahasimore per ofertat e dorezuara dhe ben propozimet perkatese per furnitorin qe do te perzgjidhet per negocim.
 • Pergatit me saktesi setin e dokumentave qe dergohen ne finance si pjese e procesit te pagesave.
 • Ndihmon ne mbledhjen e dokumentacionint tekniko financiar te tenderave dhe ne procesin e pregatitjes se dosjes per tu dorezuar.
 • Ekzekutimi i blerjeve dhe porosive saktë dhe në kohë, me cilësinë më të lartë dhe çmimin më të lirë të mundshëm.
 • Kontrollon analizen tekniko-financiare te ofertave dhe ndihmon ne pregatitjen e preventivit te plote per tender.
 • Pregatit dhe dorezon ne kohe raportet periodike te blerjeve dhe prokurimeve.
 • Kontrollon analizen e ofertave te shoqerive te transportit dhe aprovon shoqerine transportuese.

Dergoni Cv-ne Tuaj ne: info@vibtis.al
Kontakt: Mobile: +355 69 70 89 618 / +355 68 80 12 820
Website: www.vibtis.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 8 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Blvd. Deshmoret e Kombit Twin Towers Tower 2, Floor 5/1
 • Tel/Mob +355 4 2280 120
 • Profili Sherbime