VENDE TË LIRA PUNE PËR HOTELERI NË MALTË , LARGIMET FILLOJNË NË QERSHOR 393 views

Job Expired
⚠️ #VENDE TË LIRA #PUNE PËR #HOTELERI NË MALTË⚠️
⚠️ #LARGIMET FILLOJNË NË #QERSHOR⚠️
⛔OFROHET:
✔KONTRATE PUNE 12 MUJORE
✔VIZË PUNE 12 MUJORE
✔ GUIDE AKOMODIMI
⛔KËRKOHET:
✔EKSPERIENCË PUNE MINIMALISHT 2 VJET
✔NJOHURI TË GJUHËS ANGLEZE NIVEL KOMUNIKIMI B1-B2
🔊APLIKONI ME CV TUAJ NE :

aplikimepunesimi@gmail.com
*Cv juaj duhet te jete ne Anglisht dhe me Fotografi

Per informacion te metejshem :
+355 686081032

PUNESIM I MENJEHERSHEM

🌏🌏ADRESA: 
Zogu i Zi, Rruga Dritan Hoxha, mbi UBA BANK,KATI 1, ZYRA 5 Tirana, Albania.

🔖Gjithashtu na gjeni :
🔖Ne Facebook : https://www.facebook.com/aplikimepun…dmin_todo_tour
🔖Ne Instagram: aplikime_punesimi
🔖Ne Web : www.aplikimepunesimi.co

Per cdo informacion te metejshem, na gjeni ne adresen e shenuar tek njoftimi,
nga e Hena ne te Premte 11.00 deri 16.00!

JU MIREPRESIM ✔️

Ju informojme se te dhenat tuaja personale trajtohen ne konfidencialitet te plote konform ligjit nr. 9887,
percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise “Per mbrojtien e te Dhenave Personale”

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 15 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona ADRESA: Zogu i Zi, Rruga Dritan Hoxha, mbi UBA BANK,KATI 1, ZYRA 5 Tirana, Albania.
  • Tel/Mob +355 686081032