VENDE TË LIRA PËR PUNËSIM SEZONAL NË MAL TË ZI 392 views

Job Expired

#PUNËSIM_I_MENJËHERSHËM_SEZONAL_NË_ULCINJ

POZICIONE TË LIRA PËR :
*KUZHINIER
*PICIER
*KAMARIER/E
*RECEPSIONIST/E

OFROHET :
*KONTRATE PUNE SEZONALE ( QERSHOR – TETOR )
*AKOMODIMI
*USHQIMI


APLIKONI ME CV TUAJ NE :

aplikimepunesimi@gmail.com
*Cv juaj duhet te jete ne Anglisht dhe me Fotografi

*Per informacion te metejshem :
*+355 686081032

*PUNESIM I MENJEHERSHEM

ADRESA: 
Zogu i Zi, Rruga Dritan Hoxha, mbi UBA BANK,KATI 1, ZYRA 5 Tirana, Albania.

Gjithashtu na gjeni :
Ne Facebook : https://www.facebook.com/aplikimepun…dmin_todo_tour
Ne Instagram: aplikime_punesimi
Ne Web : www.aplikimepunesimi.co

Per cdo informacion te metejshem, na gjeni ne adresen e shenuar tek njoftimi,
nga e Hena ne te Premte 11.00 deri 16.00

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 15 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona ADRESA: Zogu i Zi, Rruga Dritan Hoxha, mbi UBA BANK,KATI 1, ZYRA 5 Tirana, Albania.
  • Tel/Mob +355 686081032