VENDE TE LIRA PER AGJENTE TELEFONIKE! 38 views

Job Expired

VENDE TE LIRA PER AGJENTE TELEFONIKE!

JEMI DUKE KERKUAR AGJENTE TELEFONIKE ENERGJIKE DHE AMBICIOZE PER TU BERE PJESE E KOMPANISE SONE.
APLIKANTET KERKOHEN TE JENE NJOHES TE GJUHEVE TE MEPOSHTME :
GJERMANISHT, SPANJISHT, ITALISHT, HOLLANDISHT.
EKSPERIENCA NUK ESHTE E NEVOJSHME.

OFROHET AMBIENT PUNE KOMOD, MOTIVUES DHE SHPERBLYES.

More Information

  • This job has expired!