VEND VAKANT PUNE EKONOMISTE/FINANCIERE 267 views1 application

RAFIN COMPANY” sh.p.k kompani ne fushen e ndertimeve te ndryshme (www.rafincompany.com),kerkon te punesoje individe energjike, te motivuar, me potencial dhe integritet te larte.
Vend i hapur pune per EKONOMISTE
Kerkesat per pozicionin e EKONOMISTES:

 • Të ketë perfunduar arsimin e larte.
 • Te kete eksperience pune te pakten 3 (tre) vite;
 • Te kete njohuri dhe eksperience ne perdorimin e programit FINANCA 5;
 • Te kete njohuri të mira të fushës së financës, raportimit financiar, buxhetimit, kontabilitetit të drejtimit dhe legjislacionit tatimor;
 • Të ketë aftësi për të respektuar afatet;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe pune ne skuader.
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Etikë në sjellje dhe aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Të ketë ambicie dhe të jetë i aftë të përballojë ngarkesën në punë;

Te gjithe kandidatet e interesuar dhe qe plotesojne kriteret e mesiperme jane te ftuar te aplikojne
duke derguar CV-ne e detajuar ne shqip me foto bashkengjitur ne adresat e emailit
:
info@rafincompany.com
latifi.ornela@outlook.com
Vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste .

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Profili Ndertim