VEND VAKANT PËR TY – Front Desk Coordinator (F) – Klinika DaVinci 36 views1 application

Job Expired

VEND VAKANT PËR TY

Front Desk Coordinator (F)

Kualifikimet:

  • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës Angleze dhe Italiane
  • Të jetë e sjellshme, miqësore dhe e komunikueshme

Nëse të pëlqejnë sfidat, bashkëveprimi me njerëz dhe dinamika,
atëherë jeni e mirëpritur!

Aplikoni vetëm nëpërmjet: https://hr.davinci.al/jobs/2

More Information

  • This job has expired!