Vend pune i ri – Montator Elektrik, 3 persona (me eksperience si dhe fillestare) 171 views1 application

Albamachinery Shpk, me vite eksperience ne fushen e prodhimit te impianteve, makinerive dhe furrave per industrine e xhamave te automobilave kerkon montator elektrike me eksperience si dhe fillestare.
Kompania ka partner kryesor kompanine italiane Cugher Glass Srl, me qender ne Milano, e cila ka mbi 40 vjet qe eshte ne treg (www.cugherprintingautomotive.com/it).

Makinerite jane te destinuara kryesisht per kompani shumekombeshe (Multinationals) ne Amerike, Japoni, Meksike, Peru, Indi, Rusi, Bullgari, Turqi, Poloni etj.

Kriteret e preferuara po jo te domosdoshme qe duhet te plotesojne tekniket elektrike jane:

-Te kene mbaruar shkollen profesionale elektrike
-Te njohe komponentet elektrike si sensore, inverter, leshues, rele etj.
-Kusht kryesor njohja e skemave elektrike dhe zbatimi i tyre

Kane preference kandidatet qe kane njohje te gjuheve te huaja si italiane dhe anglese edhe pse nuk eshte e domosdoshme.

Cfare ofrojme:

-Nje ambient pune dinamik dhe me mundesi reale per ngritje profesionale
-Formacion mbi produktet tona dhe nje pozicion pune afatgjate
-Mundesi per transferta tek klientet ne te gjithe boten
-Ofrojme transportin nga Tirana dhe nga Durresi
-Nje page fillestare 50000 lek neto

Adresa: Autostrada Durres-Tirane km.6, prane Mbikalimit te Fllakes,
Maps – https://www.google.com/maps/place/Al…2!4d19.5084444
email: brikena@albamachinery.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Durres-Tirane km.6, prane Mbikalimit te Fllakes
  • Profili Elektronike