Vend i lire pune- Agjent imobiliare 77 views

Job Expired

Kriteret

Arsim i larte
Eksperience e meparshme
Komunikim i mire
Njohuri te Microsoft Office
Mosha 25-45 vjec

Cfare ofrojme:

Orar fleksibel
Te ardhura pa limit
Trajnime brenda dhe jashte vendit
Buxhet marketingu
Zyra ne Qender
Staf Bashkepunues

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Telekomunikation