Vellea Home Albania kerkon te punesoje Shofer te kategorise B/C 879 views4 applications

Job Expired

Vellea Home Albania, kompani nderkombetare qe shet mobilje gjysem te gatshme,
kerkon te punesoje:

SHOFER te kategorise B / C

Kualifikimet:

 • Të zotëroj patentë të kategorisë B / C
 • Preferohet te kete eksperience ne shperndarjen e produkteve
 • Mirëmban mjetin qe ka ne përdorim
 • Te jete person disponibel dhe fleksibel ne orare
 • Te jete person i përgjegjshëm dhe i besueshëm

Ofrohen:

 • Kushte te mira pune
 • Page shume e kenaqshme + sigurime shendetsore

Te gjithe te interesuarit, jane te lutur te kontaktojne
ne adresen e e-mailit:
 erion.barjamaj@velleahome.al.
Tel: +355 69 208 5945

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Mobilje