Vellea Home Albania kerkon te punesoje Pergjegjes Magazine / Shef Magazine 222 views3 applications

Vellea Home Albania, kompani nderkombetare qe shet mobilje gjysem te gatshme,
kerkon te punesoje:
Pergjegjes Magazine / Shef Magazine

Kualifikimet dhe detyrat:

  • Preferohet me eksperience ne fushen e mobilerise
  • Kontrrollon dhe kujdeset per te gjitha operacionet ditore ne magazine
  • Mbikqyr pranimin e produkteve, magazinimit, shpërndarjes dhe mirëmbajtjes së ambjenteve dhe pajisjeve në magazinë
  • Kontrrollon dhe monitoron punen e punonjesve te magazines dhe shofereve

Ofrohen:

  • Kushte te mira pune
  • Paga e kenaqshme
  • 2 dite pushim ne jave

Te gjithe te interesuarit, jane te lutur te kontaktojne
ne adresen e e-mailit:
 erion.barjamaj@velleahome.al.
Tel: +355 69 208 5945

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Mobilje