Vaqarr, kerkojme puntore per dyer dritare duralumini dhe per perpunimin e hekurit 20 views

Gora Construction
Kerkon te punesoje:

Puntore per
Dyer Dritare Duralumini & Plastike dhe Per Perpunimin e Hekurit

Kontaktoni: 0692088336
đŸ“§ goraconstruction2@gmail.com

Adresa: Vaqarr, kthesa e Arbanes Damjan Tirane

 

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location TiranĂ«
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim