Vacancy Announcement – MARKETING MANAGER | TEKNIK ELEKTRIK | TEKNIK PIRUNESH / FORKLIFTESH 66 views

Job Expired

AON operon ne tregun shqipetar ne Shqiperi dhe Kosove, ne fushen e sistemeve backup te energjise,
me produkte dhe sherbime si: Gjenerator, Stabilizator dhe UPS. Si distributor zyrtare te Cummins Power Generation,
AON ka nje pozicion shume te forte ne kete sektor,
me shume projekte te rendesishme te nenshkruara dhe te mbuluara ne keto vende.

AON po kerkon te punesoje:

TEKNIK ELEKTRIK

TEKNIK PIRUNESH / FORKLIFTESH

MARKETING MANAGER

Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km 8, Kashar, Tirane

Ju mund te aplikoni duke derguar CV tuaj ne adresen tone te emailit: info@aon.al

Shenim: Vetem kandidatet e zgjedhur do te kontaktohen per intervistat e metejshme.

Afati I aplikimt deri me 31 Tetor 2022

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Energjitike