Ustallare (Armature) / Hekurlidhes / Elektricist / Hidraulik 30 views2 applications

Agjensia e punësimit “LD Service” ofron pozicione pune në Maltë me pagese të kënaqshme për pozicionet si: Elektricist, Hidraulik, Hekurlidhes, Ustallar.

Aplikanti duhet të jetë njohës i gjuhës angleze dhe të ketë eksperiencë pune.

“LD Service” ofron lidhjen e kontratës 1-vjecare me të drejtë rinovimi dhe asistencë në akomodim. Gjithashtu, mundësi pagese për orët shtesë në varësi të dëshirës të personave për të punuar.

More Information

Apply for this job Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 18 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr.R.Collaku.Pallati Shallvareve
  • Tel/Mob 0676733312