Ustallare (Armature) / Hekurlidhes / Elektricist / Hidraulik 712 views

Job Expired

Agjensia e punësimit “LD Service” ofron pozicione pune në Maltë me pagese të kënaqshme për pozicionet si: Elektricist, Hidraulik, Hekurlidhes, Ustallar.

Aplikanti duhet të jetë njohës i gjuhës angleze dhe të ketë eksperiencë pune.

“LD Service” ofron lidhjen e kontratës 1-vjecare me të drejtë rinovimi dhe asistencë në akomodim. Gjithashtu, mundësi pagese për orët shtesë në varësi të dëshirës të personave për të punuar.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. R.Collaku. Pallati Shallvareve
  • Tel/Mob 0676733312
  • Profili Punesim