USA – Shofer Traileri kategoria CE 200 views

Job Expired

🚛 Shofer Kamioni /Traileri

Programi i punesimit i sponsorizuar nga kompani Amerika per shofer traileri eshte i hapur❗️

Shoferet kerkohet te keni minimalisht 3 vite eksperience pune te vertetuar me patenten CE❗️

Ju tashme mund te punoni dhe emigroni bashke me familjen tuaj ne Amerike🇺🇸

Per aplikime kontaktoni me operatoret online ne DM duke shkruar vitet e punes te vertetuara dhe nivelin e gjuhes angleze qe e zoteroni.

ALXHER SERVICES
Mundesia juaj nderkombetare💯

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Kavajes
  • Profili Konsulence