USA-INFERMIERI | Emigroni me familjen tuaj! 110 views

Job Expired

Vazhdojne rekrutimet e infermiereve ne Amerike per 50 vendet e radhes vakante:

Nese jeni infermier me minimalisht 1-2 vite eksperience pune ne nje nga departamentet e:

• Urgjences
• Kirurgjise
• Telementrise
• Perkujdesjes Intesive
• Lindjes

Ju mund te ndertoni karrieren tuaj ne Amerike duke emigruar njekohesisht me familjen tuaj❗️

Ky program eshte i financuar nga shoqata e rrjeteve spitalore ne Amerike per infermieret e vendeve te Ballkanit, juve ju mbetet vetem deshira per te emigruar ne Shtetet e Bashkuara 🗽

Per te mesuar me shume rreth programit regjistrohuni duke shkruar tek adresa e email medical@alxher.com: vitet perkatese te punes, departamentin perkates dhe nivelin e gjuhes angleze qe zoteroni.

Puna vullnetare e vertetuar eshte gjithashtu e pranuar ne vend te eksperiences se punes se paguar.

Ju mirepresim!

ALXHER SERVICES
📈Go Higher, Go Safe💯

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Kavajes
  • Profili Konsulence