Urban Real Estate po zgjerohet dhe kerkon te punesoje Agjent/e Imobiliar me ose pa eksperience 54 views

Agjensia Urban Real Estate

Po zgjerohet dhe po kerkon te punesoje Agjent/e Imobiliar

Me ose pa eksperience ne kete fushe

Kontaktoni: 0696510000
Email: info@urbanrealestate.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 158 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim