Unaza e Re, kerkohet RECEPSIONIST/E Turni 1 dhe 2 41 views

IKEA HOTEL kerkon te punesoje RECEPSIONIST/E Turni 1 dhe 2
Aftesite e kerkuara:
-Minimumi 1 gjuhe te huaj ( preferohet Anglisht)
Ofrohet:
Kontrate e rregullt pune.
Te interesuarit te dergojne CV ne adresen: infoikeahotel@gmail.com
Adresa e Hotelit eshte ne rr. “Teodor Keko”, Afer ASTIR, Unaza e RE

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 14 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Ndertim, Projektim/Inxhinieri