Ulcinj, full time – kujdestare, paga mujore: 900 euro. 173 views1 application

Kerkoj kujdestare (grua) qe te kujdeset qendrim me fjetje (24 ore) per 80 vjecare me Demence ele per tu kujdesur per 74 vjeqar. Kujdesi per Ambjentin ku qendrojne si dhe punt e shtepis.
Pagesa mujore: 900 Euro. Adresa: Velja Gorana, Ulcinj, Montenegro. Pushimi sipas mareveshjes. Te interesuarat mund te lajmerohen ne numrin e telefonit 001-929-471-9445 ne Viber ose WhatsApp. Mosha 30 – 55 vjeç. Flm shum.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Ulqin