Uji Qafshtama kerkon te punesoje Menaxher Shitje F/M 121 views2 applications

Kompania Qafshtama“, një nga prodhuesit kryesorë të ujit mineral natyral në tregun shqiptar,
kërkon kandidatë për pozicionin e hapur përshkruar më poshtë.

Pozicioni i punës:
Menaxher/e Shitje

Përshkrimi i punës:

 • Mbajtje e kontakteve me klientët në zonën përkatëse
 • Ndjekje dhe organizim i proçesit të shpërndarjes në zonën përkatëse
 • Promovimi i produkteve të ujit Qafshtama
 • Ndjekje në vazhdimësi të tregut për negociata me klientë të rinj
 • Komunikim i vazhdueshëm me klientët dhe stafin për zgjidhjen e problemeve që evidentohen

Kërkesa për kandidatët:

 • Të kenë përfunduar detyrimisht studimet e larta (preferencë për Universitetin e Tiranës)
 • Të kenë aftësi të mira komunikuese
 • Të jenë ambiciozë, të përgjegjshëm, kërkues ndaj vetes dhe të orientuar ndaj punës me objektiva
 • Preferencë për kandidatët me eksperiencë të ngjashme pune
 • Të zotërojne patente te Klasit B dhe eksperiencë në drejtimin e automjeteve

Kandidatëve iu kërkohet të bashkangjisin në aplikim:
– CV me fotografi
ne adresen e emailit jobs@qafshtama.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tiranë – Durrës, KM 4
 • Profili Tregti dhe Prodhim