UAE-Dubai – Abu Dhabi, ofroj vend pune per Infermiere. 1242 views1 application

PUNËSIM I SHPEJTË DHE I SIGURT !

Erca Albania kërkon të rekrutojë kandidatë në kompani te medha :

*DUBAI
INFERMIERE -diplomë +licencë ,njohuri të gjuhës angleze .

*ABU DHABI
INFERMIERE-diplomë+ licencë, njohuri të gjuhës angleze.

Kompania siguron :
Akomodimin
Siguracionin shëndetësorë
Biletat e udhëtimit
Kontratë pune 2 vjecare me të drejtë rinovimi
Realizimi kohorë tepër i shpejtë

Mënyra e aplikimit :
Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv e tyre ne gjuhen -Angleze ( FORMATI WORD + FOTO ) në e-mail ercalbania@gmail.com

Për më shumë informacion na telefononi në 0699306646.

 

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 23 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga ¨Emin Duraku¨
  • Tel/Mob 0699306646 / 0696676101
  • Profili Konsulence, Punesim